Gyakorlatok

Szangha összejöveteleken, elvonulásokon, meditációkban végzett gyakorlatok.

Harangmester

Amikor harangmester vagy és meg akarod hívni a harangot, hogy megszólaljon, az első dolog, amit teszel, hogy meghajolsz a harang előtt. A harang olyan, mint egy barát, aki segít visszahozni az elmédet a testedbe. Amikor az elme és a test együtt van, hirtelen az itt és mostban vagyunk, és mélyen megélhetjük az életünket.

Bővebben ...

Vezetett meditáció a stabilitás kialakításához, az együttérzés kisugárzásához

Ebben a világ számára fájdalmas időszakban meditációt ajánlunk, hogy segítsen nekünk a szilárdság és a stabilitás ápolásában, hogy megnyissuk szívünket, együttérzést sugározzunk, és támogassunk mindenkit, aki háborútól és más katasztrófáktól szenved. Az együttérzés nagyszerű energiája képes lehűteni a haragot, a gyűlöletet és az erőszakot.

Bővebben ...

Metta meditáció

A metta-meditáció a megértés, a szeretet és az együttérzés kimunkálása azáltal, hogy mélyre tekintünk először önmagunkért, majd másokért. Ha szeretjük és gondozzuk önmagunkat, akkor sokkal hasznosabbá válhatunk mások számára. A metta-meditációt gyakorolhatjuk részben vagy egészben. Már egyetlen sora is több együttérzést és gyógyulást hoz a világnak.

Bővebben ...

Az öt éber figyelem gyakorlat

Az öt éber figyelem gyakorlat a globális spiritualitás és etika buddhista felfogását tükrözi. A gyakorlatokban konkrétan megjelennek a Buddha tanításai a Négy nemes igazságról és a Nemes nyolcrétű ösvényről, a helyes megértés és az igaz szeretet útjáról, mely önmagunk és a világ gyógyulásához, átalakulásához és boldogságához vezet.

Bővebben ...