Elvonulás a Thich Nhat Hanh által alapított franciaországi Plum Village-ben 2017. július 29-augusztus 5. között!

Elvonulás a Thich Nhat Hanh által alapított franciaországi Plum Village-ben
2017. július 29-augusztus 5. között!


Kedves Érdeklődők!


A Szelídmosoly Buddhista Szangával egy kiutazást tervezünk a Thich Nhat Hanh által alapított franciaországi Plum Village-i központba is. A kinti elvonulás 8 napos, és a szokásos programot tartalmazza: ülő-, vezetett-, sétáló meditációk, örömteli munka, dharma-tanítás, dharma-megosztás, stb, kötött napirenddel. A Plum Village-i elvonulás különlegessége, hogy családok, így gyermekek is részt vehetnek, két korcsoportban: 6-12, ill. 13-17 éves korig. Így jó lehetőség ez számukra is, játékos módon megismerkedhetnek a Buddhizmus gyakorlatával. Kint évtizetek óta létezik a program gyermekek számára, mely elsősorban "mindfulness" játékokkal hozza közelebb a gyakorlatot a gyermekekhez. A kintiek nagy szakmai tapasztalattal, rutinnal rendelkeznek ezen a téren. A felnőtt és a gyermek programok párhuzamosan folynak, így minden korosztály részesülhet a programból.

Az elvonulás részletei

Helyszín: Plum Village 13 Martineau 33580, Dieulivol, Franciaország

Árak:

  Felnőtt Tini (13-17) Gyermek (6-12)
5-10 ágyas hálók, közös fürdővel 350€ 245€ 175€
Sátor 300€ 210€ 150€


Az ár tartalmazza a teljes kinntartózkodás költségét, mely magában foglalja a szállást, étkezést, tanításokat és programot. Költőpénzre elvileg nincs szükség. Az ár nem tartalmazza az oda-visszaút költségét (ez később kerül meghatározásra), valamint a gyermek-segítő egy főre eső díját (10 gyermek esetén kb. 35 €/fő).

Egyelőre az igényeket szeretnénk felmérni, hogy hány érdeklődőre számíthatunk. A végleges jelentkezési határidő a szervezési teendők miatt azonban fix lesz: 2017. március 31. A végleges jelentkezést eddig az időpontig lehet megtenni majd, 10% vissza nem térítendő előleg befizetésével. Addig elég csak az érdeklődést jelezni. Az előzetes érdeklődés felméréséhez az alábbi linken található kérdőívet használd, kérlek:
http://www.survio.com/survey/d/U1M7V9A2S3B5O2R6S

A Francia törvények értelmében 17 év alatti gyermek csak legalább 1 szülő vagy törvényes képviselő kíséretében vehet csak részt, tehát szülői felügyelet nélkül gyermekek a programhoz nem tudnak csatlakozni.

6 év alatti gyermekek számára is lehetséges a részvétel, azonban számukra a szerzetesek nem tudnak programot, felügyeletet biztosítani, így azt a szülőknek és kísérőiknek kell megoldani. 6 év alatt a részvétel ingyenes.

Alacsony jövedelem esetén, külön kérvényre fejenként max. 25% kedvezmény igényelhető.

Jelentkezés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A programról bővebben: www.plumvillage.org
 

r_image032.jpg

A weboldalon cookie-kat használunk a jobb működés érdekében